Üzletviteli ágazatunk azzal a céllal alakult, hogy mikro-, kis- és közepes vállalkozások teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, és a cégek hivatalos szervek előtti képviseletét végezze.

Fő szolgáltatási területeink a jogi tanácsadás, teljes körű könyvelés, adótanácsadás, eseti adószakértői szolgáltatás, valamint bérszámfejtés és adóbevallás készítés. Ezek mellett az egyéb, vállalatvezetéshez kapcsolódó eseti és rendszeres adó-, számviteli és könyvelő szaktanácsadással is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Társaságok mellett vállaljuk magánszemélyek adóbevallásainak elkészítését valamint adóhatósági bejelentkezéseket is.

Partner ügyvédi irodánk közreműködésével cégalapításban, átalakulásban is segítséget nyújtunk.

Jogász, gazdasági mérnök diplomával, adótanácsadói, valamint mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkezünk, melyeken túlmenően kiemelten fontosnak tartjuk a folyamatos szakmai továbbképzést. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a számvitel, az adózás, a könyvelés, valamint a bérszámfejtés területén.

Fontos számunkra, hogy ügyfeleink naprakész, megbízható, valós képet kapjanak vállalkozásuk vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetéről. Célunk, hogy bármilyen ügyviteli kérdés kapcsán felmerülő feladatot gyorsan és precízen, a határidők pontos betartásával ügyfeleink teljes megelégedésére végezzük.

A magas szintű szolgáltatás érdekében a város több pontján – a X., XVII, XVIII. és XIX. kerületében – megtalálhatóak irodáink.