A VILLKOBAK Mérnökiroda Kft 1994-ben alakult meg. Egészen 2011 júniusáig az alapítók irányítása alatt, és közreműködésével, mint villamos tervező iroda működött, ügyfelei legnagyobb megelégedésére. 2011-ben a cég tulajdonosi struktúrája jelentősen átalakult. Az új tulajdonosi kör az addigi tevékenység megtartása mellett új területek felé is nyitott.

A VILLKOBAK Kft. 2011-től kezdve a villamos ipar több területén is vállalkozik. Kibővült munkatársi körünkkel új feladatok elvégzését is vállaljuk. Ezek kisfeszültségű (0,4 kV) tevékenységi körben a következők: elosztó berendezések gyártása; villamos felülvizsgálatok végzése; általános villanyszerelési munkák kivitelezése.

Vállalkozunk továbbá az IT szektorban is. Itt főleg kis- és közepes vállalkozások számára építünk telefon- illetve számítógépes hálózatokat. A telefon rendszereket kulcsrakészen tudjuk szállítani, míg a számítógépes hálózatok esetében munkánk a hálózati pach panelnél általában befejeződik.

Ügyfeleink nagy része ipari területen tevékenykedik, de rendszeresen dolgozunk a pénzügyi, illetve az állami szektor számára is.

Cégünknél jelenleg 6 fő főállásban dolgozik. Emellett alvállalkozók és megbízási szerződéssel dolgozók is segítik munkánkat.